image desc

Despre noi


Tocmai ati intrat în lumea minunata a produselor   Studio Krisland

 

      Indiferent ca iti dorești un cadou unic sau o piesa de artizanat inspirațională, sau vrei doar ceva drăguț și frumos care sa te facă sa zâmbești, atunci ești în locul potrivit.

      Pentru ca, un zambet nu costa nimic…..dar oferă multe…..

Sunt Cristina, o mare fana a artei crosetatului și a tehnicilor acestuia. Ideile mă iau prin surprindere, încontinuu. Vin la mine în cele mai neașteptate momente, inspirația este peste tot: în natura, obiectele din jur, desene animate, filme, orice. Ideile mă urmăresc și eu fug de ele; Degeaba ! Mă vor prinde oricum. Le adun, le depozitez, mi le amintesc, le aștern pe hârtie și apoi le lucrez, cizelandu-le pe fiecare cu răbdare.

Lucrez cu mare grija și sârguință jucării amigurumii și nu numai. Produsele pe care le creez sunt de cea mai buna calitate datorită materialelor: folosesc cele mai bune fire disponibile, cum ar fi bumbac mercerizat de la “Puppets” (made în Germany) 100%, sau în amestec, lână și acryl de cea mai înaltă calitate, etc.

Imi doresc ca fiecare produs sa fie original, frumos și funny. Croșetatul este atât de relaxant încât l-aș recomanda tuturor !

Căutați ceva special sau aveți întrebări, nu ezitați să-mi trimiteți un mesaj.

Va doresc sa va distrați și sa va bucurați de produsele din magazinul meu !

                                                                                                Cristina Radu